• Actie in samenwerking met de VriendenLoterij

  Beste clubleden,

  G.V.V. heeft al lange tijd de wens om de kantine te renoveren. Met dit project willen wij namelijk graag de bar en de vloer vernieuwen, maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij! Op vrijdag 28 juni tussen 18.45 uur en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten van één van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor G.V.V. Het is de moeite meer dan waard, want:

  * Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan de renovatie van onze kantine. 

  * Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken ze elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen.

  * Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 150 musea en ontvang je tot wel 50% korting musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes.

  Ben je al lid van de VriendenLoterij? Steun dan de vereniging door je lot te koppelen aan G.V.V. middels registratiecode 21268!

  Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de kantine kunnen gaan renoveren. Daar gaan we samen voor toch?

  We spreken jullie graag de 28e!

  Met vriendelijke groet,

  Sean Buitenhuis