• Clubicoon Riny Hak overleden

 • Met groot verdriet delen wij u mede dat Riny Hak op 60-jarige leeftijd is overleden. Een liefhebbende vader, opa en clubicoon van onze vereniging G.V.V.

  Decennialang heeft Riny zich ingezet voor G.V.V. Als jeugdtrainer heeft Riny zijn team vanaf de F tot de A-jeugd getraind en in de A-jeugd naar de hoofdklasse geleid. De grootste sportieve prestatie van onze jeugd in de geschiedenis van G.V.V.
  Daarnaast heeft hij als leider van het 1e elftal opgetreden en was hij, tot voor kort, op de momenten dat er niet gevoetbald werd altijd actief op- en rondom ons complex. Een G.V.V.'er in hart en nieren.

  Riny was een bijzonder mens en wij gaan hem enorm missen. Zijn herinnering zullen we voor altijd bij ons dragen en koesteren.
  Wij wensen zijn familie en dierbaren heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies en staan voor hen klaar, waar nodig.

  Rust zacht Riny.

  Aanstaande zaterdag 13 november om 12:00 zal de crematieplechtigheid plaatsvinden. De stoet zal ook langs het G.V.V.-terrein komen. Daar zal een erehaag worden opgesteld met fakkeldragers en zoveel mogelijk (jeugd)leden van G.V.V. Voor het vormen van deze erehaag verzamelen wij tussen 10:15 en 10:30 op ons sportcomplex.

  Hiermee zullen wij een laatste eer bewijzen aan één van de meest prominente leden uit de geschiedenis van G.V.V.

  Iedereen is zaterdag welkom aan te sluiten bij deze erehaag, ook als u geen G.V.V.-lid bent.