• Contributietarieven

  Contributietarieven
  Jaarlijks worden de contributiebedragen voor het lopende seizoen per soort lidmaatschap vastgesteld door het hoofdbestuur. Bij verandering van de bedragen wordt dit in de algemene jaarvergadering besloten of vastgesteld mits de meerderheid van de stemmen hiermee eens is. De bedragen variëren al naar gelang men actief voetbalt of niet spelend lid is. Ook de leeftijdsindeling volgens de criteria van de KNVB is van belang.

  De totale contributie omvat de contributie van onze vereniging en die van de KNVB (inclusief verzekering). De leeftijd (en niet de categorie waarin een actief lid speelt) is bepalend voor de hoogte van de contributie.

   

  Contributie-inning
  Contributie-inning hebben we uitbesteed aan Nikki. Via Nikki ontvang je na enkele wedstrijden gespeeld te hebben vanzelf een mail om de contributie te betalen. Deze zal gestuurd worden naar het mailadres die je hebt opgegeven tijdens de inschrijving. Meer lezen over hoe dat werkt, kan hier.

  GVV  kent de volgende contributie categorieën:   
  Via Nikki kun je aangeven dat je wilt betalen in termijnen. Nikki rekent hiervoor administratiekosten.

  Categorie

  Bedrag seizoen 2022/2023

  Bedrag seizoen 2023/2024

  Mini´s (4 t/m 6 jaar)             

  € 122,-

  € 135,-

  Pupillen (7 t/m 12 jaar)           

  € 122,-

  € 135,-

  Junioren (13 t/m 18 jaar)        

  € 142,-

  € 156,-

  Senioren (vanaf 18 jaar)

  € 216,-

  € 222,-

  Donateur

  € 55,-

  € 55,-

  35+ en 45+ voetbal (vrijdag)    

  € 90,-

  € 95,-

  Korting:

  Elke 2e, 3e, 4e, etc. lid binnen een gezin (wonend op hetzelfde adres) krijgt familiekorting a 20%.

  Vragen?
  Vragen over de contributiebetalingen kun je in eerste instantie stellen aan Nikki via gvvgeldermalsen@nikki.nl of te reageren op de mail die je ontvangt van Nikki.
  Mochten er daarna nog onduidelijkheden zijn kun je contact opnemen met de penningmeester Christa Kruissen. Zij is bereikbaar via: penningmeester@gvv-geldermalsen.nl