• Gehavend GVV 2 krijgt flink pak slaag van MEC’07

    Het 2e elftal van GVV heeft, zaterdag 1 oktober, geen vervolg kunnen geven aan de overwinning op LRC vorige week (5-1). De ploeg van Conrad Versteegh werd, uit tegen MEC’07 in Maurik, met maar liefst 9-0 aan de kant gezet . ,,We staan weer met onze beide benen op de grond’’, aldus Versteegh.
    Al aan het begin van de wedstrijd werd het lastig voor de bezoekers. Binnen een kwartier waren namelijk alle drie de wisselspelers ingezet vanwege lichte blessures bij de basisspelers. Een klein lichtpuntje hieraan was dat Tom Teule zijn debuut kon maken bij GVV 2. Onder andere vanwege de nieuwe spelers op de posities had GVV moeite om in de wedstrijd te komen. MEC’07 zette ondertussen goed druk en strafte elke fout af die werd gemaakt bij de bezoekers, en al snel liep de thuisploeg uit op GVV in de score. De bezoekers waren echter niet compleet kansloos, onder andere een inzet van Jarno Kardol werd van de lijn gehaald. De voorsprong die MEC’07 opbouwde gedurende de eerste helft loog er echter niet om, bij het rustsignaal stond het 6-0 voor MEC’07.
    GVV begon beter aan de tweede helft. Met het mes tussen de tanden werden de aanvallen van de thuisploeg gekeerd. Naarmate de wedstrijd vorderde nam de felheid bij de bezoekers echter af en na een tijdje viel ook de 7-0. Na deze treffer leek de motivatie compleet weg bij GVV, en Maurik liep nog verder uit tot 9-0. Het enige dat GVV wist te voorkomen was dat de score in de dubbele cijfers ging, een eretreffer zat er niet in voor de Geldermalsenaren.
    Door de nederlaag staat GVV 2 achtste in de 4e reserveklasse. Volgende week speelt GVV uit tegen GVV’63, de huidige nummer zes, in Gameren.