• GVV 2 pakt volle buit in Gameren

    GVV 2 heeft zaterdag 8 oktober het chagrijn, van de ruime nederlaag in Maurik, van zich afgespeeld door met 0-1 te winnen van GVV’63 3. ,,Als je kijkt naar het spelbeeld was een gelijkspel of overwinning het enige wat terecht was’’, aldus GVV 2 – trainer Conrad Versteegh.
    In de eerste helft van de wedstrijd waren de ploegen gewaagd aan elkaar. Jarno Kardol en Dennis van Arkel waren een aantal keer gevaarlijk namens de bezoekers. GVV’63 was echter niet kansloos, de spits van Gameren nam een hoge bal goed aan, maar volleerde over. Bij het rustsignaal waren de twee ploegen nog altijd in evenwicht.
    Na de pauze bleef het spel gelijkwaardig, met periodes waarin dan weer GVV, en dan weer GVV’63 de overhand had. Aan beide kanten stond de defensie als een huis, waardoor er weinig gevaarlijke kansen waren. Halverwege de tweede helft kwam de thuisploeg kortstondig met tien man te staan, wegens een gele kaart. Later gebeurde dit ook bij de bezoekers, Van Arkel werd twee keer 5 minuten van het veld gestuurd wegens onsportief gedrag. Tegen het einde van de wedstrijd gaf linkspoot Roelof Kardol een strakke voorzet met rechts op broer Jarno Kardol. Deze wist knap de bal langs de doelman van GVV’63 te werken, waardoor de bezoekers op een 0-1-voorsprong kwamen. Met tien man (een van de momenten dat van Arkel eraf moest) werd vervolgens deze voorspong sterk verdedigd. Alleen uit de vele hoekschoppen was Gameren vervolgens gevaarlijk, maar daaruit viel geen gelijkmaker.
    GVV staat door de overwinning derde in de 4e reserveklasse. Volgende week komt koploper Well 2 op bezoek in Geldermalsen.