• GVV 2 start 2023 met overtuigende overwinning op Theole 2

    Het tweede elftal van GVV heeft zaterdag 28 januari 2023, met onder andere clubicoon Danny Hak in de gelederen, gewonnen van Theole 2 met 4-2.

    Aan het begin van de wedstrijd was het voor beide ploegen een beetje aftasten na de winterstop. Er waren wat kansjes over en weer, maar een treffer bleef uit. Uiteindelijk was vrouwe Fortuna met GVV 2, een mager schot van Jarno Kardol glipte door de vingers van de doelman van de Tielenaren, waardoor het 1-0 werd. Hierna nam de thuisploeg het initiatief in handen en Kardol tekende ook voor de 2-0. Dennis van Arkel zette zijn naam vervolgens ook op het scorebord door een vrije trap schitterend binnen te schieten. Voor de pauze herhaalde hij dit kunstje nog, en zo stond GVV 2 op een riante 4-0-voorsprong bij het rustsignaal.

    In de tweede helft gingen de bezoekers veel fysieker spelen. De thuisploeg had hier meer moeite mee, en al vrij snel viel de 4-1. GVV 2 schakelde hierna om en ging de fysieke duels aan met Theole 2, dat daardoor minder snel doorbrak. De thuisploeg werd wel slordiger aan de bal waardoor veel kansen op een nog grotere voorsprong uitbleven. Halverwege de tweede helft kregen de bezoekers nog een rode kaart wegens natrappen, dit beïnvloedde het spel echter amper. Vlak voor tijd werd het nog 4-2, maar de drie punten bleven in Geldermalsen.

    Door de overwinning staat GVV 2 gedeeld vierde in de 4e reserveklasse, MVV’58 4 heeft een beter doelsaldo. Volgende week speelt het elftal van Conrad Versteegh uit tegen hekkensluiter LRC 5 in Leerdam.