• GVV 2 strijdend ten onder tegen OSC'45

    Zaterdag 3 september heeft GVV zaterdag 2 met 4-3 verloren van OSC'45 3 uit Orthen. De Geldermalsenaren wisten bijna een 4-1 achterstand om te buigen.

    Aan het begin van de wedstrijd kregen de bezoekers moeilijk grip op wedstrijd vanwege het sterke spel van OSC op voornamelijk het middenveld. Hierdoor opende de thuisploeg al snel de score. Het bleef echter niet bij 1-0 want OSC bleef GVV te slim af en liep zo uit tot een ruime 3-0 voorsprong. Na deze treffers kregen de bezoekers eindelijk wat orde op zaken en bleef het dezelfde score tot aan het rustsignaal.

    GVV begon de tweede helft sterker dan de thuisploeg en al zeer snel zorgde William van Doorn voor de 3-1. Hierna leek de wedstrijd echt gespeeld te zijn omdat de thuisploeg toch nog de 4-1 wist te forceren. De ploeg van Freek Wittenrood gaf echter niet op en door twee schitterende doelpunten van René de Bruin werd het nog een spannende slotfase. Het bleef echter bij 4-3 en zo bleven de punten in Orthen, al was een gelijkspel een terechte afspiegeling geweest van de wedstrijd.

    Volgende week speelt GVV 2 thuis tegen TEC 2.