• GVV 2 verslaat Theole 2 in zespuntenwedstrijd

    Na een mooie week met hoge opkomsten, en waarin een datum is geprikt voor het teamweekend, heeft het tweede elftal van GVV zaterdag 6 mei goede zaken gedaan in de strijd om plaats 4. Directe concurrent Theole 2 werd namelijk met 1-3 verslagen.

    Aan het begin van de eerste helft was GVV het gevaarlijkste. Enkele kansen gingen maar net mis. Uiteindelijk viel de bal goed voor Jarno Kardol, die de 0-1 maakte. Naarmate het eerste gedeelte van de wedstrijd vorderde kwam de thuisploeg echter beter in de wedstrijd, al snel werd het ook 1-1. GVV-doelman Tijn Lammertink zorgde ervoor dat GVV in de wedstrijd bleef met een aantal prachtige reddingen, de ruststand was daarom ook 1-1.

    Trainer Conrad Versteegh kreeg alle gezichten weer de goede kant op in de pauze en GVV kwam veel sterker uit de catacomben dan Theole. Via een vrije trap van Danny van Alphen kwamen de bezoekers weer op voorsprong en Kardol bezegelde het lot van Theole door de 1-3 te maken. Een smetje op de middag was vlak voor tijd een rode kaart voor Radwan Said Ismail, dit bracht de overwinning echter niet in gevaar.

    Door de overwinning staat GVV 2 vierde in de 4e Reserveklasse. Donderdag 11 mei speelt de formatie van Versteegh een oefenwedstrijd uit tegen Vuren 2. Zaterdag 13 mei komt MVV’58 4, de huidige nummer negen, op bezoek in Geldermalsen.