• GVV en FC Utrecht

  GVV en FC Utrecht
  GVV is er trots op dat het in 2008 een samenwerkingsverband is aangegaan met FC Utrecht.
  GVV staat voor een gedegen voetbalopleiding door gediplomeerde jeugdtrainers, ruim aandacht voor normen en waarden, veel activiteiten buiten het voetbal om en nu dus ook de directe band met FC Utrecht, waardoor de GVV talenten altijd "in beeld zijn” voor een overstap naar de top van het Nederlandse voetbal.
  Wat houdt de samenwerking RAC precies in:
  RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland is een samenwerkingsverband tussen regionale amateurclubs en FC Utrecht. Het project heeft als doel om talentvolle spelers op te sporen en te selecteren voor de jeugdopleiding van FC Utrecht. Daar kunnen de talenten zich verder ontwikkelen in een professionele omgeving. Alles met als doel om later door te stromen naar het eerste elftal van FC Utrecht.

  Het voordeel van RAC:
  FC Utrecht ondersteunt de RAC-clubs met een technisch beleidsplan en training clinics. Daarnaast geeft de technische staf van FC Utrecht technische informatiebijeenkomsten voor jeugdtrainers van aangesloten verenigingen. Dit garandeert een hoog niveau van trainers en trainingen. Door deze ondersteuning wil FC Utrecht het niveau binnen de clubs handhaven dan wel verbeteren. Verder kunnen ernstig geblesseerde RAC-spelers op een sportspreekuur van FC Utrecht terecht om zich door de medische staf te laten behandelen.