• GVV JO13 Regiocup Kampioen

  G.V.V. JO13-1 wint de Regiocup!

  Afgelopen maand kond de jeugdteams van GVV eindelijk weer echte wedstrijden spelen. Onze JO13 was na maanden van trainen en trainen erop gebrand om een goed resultaat weg te zetten in de Regiocup. Kampioenschap was het doel voor trainers Marcel en Richard.

  In een mini-competitie met Herovina, RKTVC, Theole en HSSC'61 moest GVV hard werken in in optimale vorm zijn om de beker te pakken.

  Nadat er in de 1e wedstrijd met 5-2 van Herovina werd gewonnen en de 2e wedstrijd in 4-4 eindigde tegen RKTVC, moest GVV de winst pakken in de laatste en beslissende wedstrijd tegen Theole.

  De drive om te winnen was vanaf het begin van de wedstrijd duidelijk zichtbaar, zowel in de beleving als in het score verloop. Redwaan maakte de 1-0 en met een schitterende vrije trap wist Teswiet de 2-0 op het scorebord te zetten. Een knap afstandsschot van Ruben zette GVV op een hele confortabele 3-0 voorsprong voor rust.

  Na rust kwam Theole echter uitstekend uit de kleedkamer en wist tot 3-2 terug te komen. Gelukkig hielden onze jongens stand en pakte daarmee de Regiocup! Hiermee werd een vreemd seizoen positief afgesloten en kunnen de spelers van een verdiende vakantie genieten. In augustus gaat het nieuwe seizoen weer van start.