• GVV MO15-1 - Vuren MO15-1

    Na het gelijkspel tegen Unitas '28 vorige week, waren de meisjes erop gebrand om vandaag met de volle 3 punten naar huis te gaan en dat was te merken ook!

    Desalniettemin kwamen de meiden eerst op een 0-1 achterstand. GVV wist dit voor rust nog om te buigen naar een 2-1 voorsprong en met die stand gingen de meisjes rusten.

    In de tweede helft kwamen de meiden uitstekend uit de startblokken. Er werd goed positiespel gespeeld, aanvallend werden er heel veel kansen gecreëerd en de defensie zat er kort op en stond als een huis. Op geen enkel moment kwam GVV nog in gevaar.

    Dit uitstekende spel en een geweldige inzet zorgde er voor dat GVV uiteindelijk op 3-1 en 4-1 voorsprong kwam. Hierna was het overwegend een eenrichtingsverkeer en liep de score nog verder uit naar 8-1 voor onze meisjes. Een fantastisch resultaat waar de meisjes en de club trots op mogen zijn.

    De meiden kijken uit naar de wedstrijd van volgende week, tegen Wadenoijen. Ook Wadenoijen is nog ongeslagen dus het belooft een ware titanenstrijd te worden.