• GVV MO15-1 - Wadenoijen MO15-2

  • Nadat er vorige week verdiend werd gewonnen van Vuren, stond vandaag het andere nog ongeslagen team op het wedstrijdformulier, Wadenoijen. Het beloofde een zware wedstrijd te worden en dat bleek ook al snel het geval te zijn.

    Vanaf de aftrap moesten de meiden als leeuwinnen vechten voor elke bal. Door dit harde werken en heel sterk keeperswerk van Carina kwamen de meiden aan het einde van de 1e helft op een 3-2 voorsprong. Dit was tevens stand toen de meiden halverwege het veld verlieten.

    In de 2e helft speelde Wadenoijen steeds beter en dankzij de individuele kwaliteiten van enkele van hun speelsters werden zij steeds dominanter. Doordat er hard werd gewerkt konden onze meiden lang in het kielzog van Wadenoijen blijven, maar op het einde was de tank leeg en eindigde de wedstrijd op 6-8.

    Ondanks dit verlies kunnen de meiden weer met opgeheven hoofd terugkijken op de wedstrijd van afgelopen zaterdag. In de afgelopen periode is het team enorm gegroeid, op voetbaltechnisch gebied maar zeker ook als team. Dat geeft ons veel vertrouwen voor de aankomende wedstrijd, maar nog veel belangrijker... voor komend seizoen!