• De afgelopen maanden heeft GVV de banden aangehaald met Sporthuis De Jager. Deze samenwerking is korte tijd onderbroken, maar is inmiddels weer intensief en goed. De voorschriften aangaande bedrukking van kleding zijn gecommuniceerd met Niek.

    Samen met Niek heeft het bestuur gekeken naar de mogelijkheden tot het sluiten van een overeenkomst met één kledingmerk. Het voordeel hiervan is dat de vereniging jaarlijks een budget krijgt om vrij te besteden aan kleding en/of materiaal zoals voetballen. GVV heeft een overeenkomst gesloten met Hummel voor de duur van 5 jaar.

    Hieronder is de gekozen clubcollectie ‘Authentic’ weergegeven. Vanaf heden is het niet toegestaan om andere kledinglijnen- of merken te dragen tijdens officële wedstrijden. Met d ekomst van een hoofdsponsor jeugd worden alle wedstrijdtenues in één keer vervangen. De trainingspakken en overige toebehoren zullen naar behoefte in de loop der tijd worden vervangen. Indien een elftal dus nog goede trainingspakken heeft kunnen deze gewoon gedragen worden.

    Aanvullend op onderstaande kledingstukken is het mogelijk om ‘hoodies’, polo’s of andere kledingstukken, behorende tot de Authentic lijn, aan te schaffen.

    Voor de meisjes en dames zijn de ‘Ladies’ trainingsjasjes en t-shirts in de clubcollectie opgenomen