• GVV steunt Cliniclowns

 • Vorige week hebben onze vrijwilligers een wel heel bijzonder reclamebord langs ons hoofdveld opgehangen, een bord van de Cliniclowns.
  Nee, de Cliniclowns zijn geen sponsor geworden van GVV, maar GVV is wel een enorme fan en bewonderaar van de Cliniclowns en daar wilden wij graag uiting aan geven.

  'Toen wij als bestuur in het voorjaar de club moesten sluiten werden wij eraan herinnert hoeveel plezier onze kinderen halen uit het beoefenen van hun sport, samen met hun vrienden en vriendinnen. De teleurstelling was destijds enorm, maar de vreugde die er was toen er weer gesport mocht worden was des te groter. Laten we hopen dat dit, ook na vanavond zo blijft.'

  Helaas zijn er ook kinderen die niet kunnen sporten als gevolg van het feit dat zij ziek of gehandicapt zijn. Gelukkig zijn er de Cliniclowns die deze kinderen even laten vergeten dat zij ziek of beperkt zijn en een glimlach op het gezicht van deze lieve kinderen weten te toveren.

  De Corona-crisis leert ons om zaken in een ander perspectief te zetten, te relativeren én herinnert ons eraan waar het uiteindelijk allemaal om draait, dat onze kinderen gelukkig zijn en genieten.
  Het bestuur van GVV spreekt daarom haar enorme bewondering uit voor de Cliniclowns en hoopt dat eenieder die het bord op ons complex ziet hierbij stilstaat en indien mogelijk een kleine (eenmalige) bijdrage doneert aan de Cliniclowns.

  Het bestuur van G.V.V.