• GVV zaterdag 2 verliest laatste bekerduel

    Zaterdag 12 september heeft GVV zaterdag 2 met 2-6 verloren van Sliedrecht 9. Vooral in de eerste helft had de thuisploeg weinig in te brengen tegen de baggerdorpers.

    Vanaf het eerste fluitsignaal had GVV het moeilijk met de sterke aanval van de bezoekers die in het eerste kwartier er meerdere malen doorheen kwamen en zodoende al snel op een 0-3-voorsprong kwamen. Hierna stabiliseerde de wedstrijd en kreeg de thuisploeg hier en daar ook een kans. Desalniettemin maakten de bezoekers ook nog de 0-4. Tegen het einde van de eerste helft zorgde Bart van Doorn (met zijn eerste doelpunt ooit bij de senioren) ervoor dat GVV niet totaal werd vernederd en bracht de stand op 1-4. Sliedrecht sloeg echter nog een keer toe voor het fluitsignaal en zo was de ruststand maar liefst 1-5.

    Na een aantal wisselingen in de opstelling trad GVV sterk aan in de tweede helft. Rene de Bruin maakte vrij snel al de 2-5 en even leek sliedrecht het moeilijk te hebben. Het aantal doelpunten dat GVV moest overbruggen was echter te veel en langzaam maar zeker ging het tempo van de wedstrijd omlaag. Kort voor het einde maakte Sliedrecht nog de 2-6-eindstand.

    Volgende week begint de reguliere competitie voor GVV zaterdag 2 dat om half 3 thuis aan zal treden tegen MVV'58 3.