• GVV zaterdag 2 verslaat MVV'58 in derby

    Zaterdag 21 september heeft GVV zaterdag 2 met 2-0 gewonnen van MVV'58 3. Het was een spannende derby waarin veel strijd was te zien van beide partijen.
    In de eerste helft gingen de teams gelijk op en waren er kansen over en weer. Na een tijdje brak Alisina Ahmadi door de verdediging met een mooie passeeractie en gaf hij de bal op Jordi van Doesburg die de thuisploeg op voorsprong zette. In de resterende tijd van de eerste helft werd er vervolgens niet meer gescoord en zo bleef het 1-0.
    Na de pauze probeerden de bezoekers de thuisploeg onder druk te zetten. In de 60ste minuut meenden enkele spelers van MVV de gelijkmaker te hebben gemaakt, wat door spelers van GVV en ook de scheidsrechter werd ontkent. Als gevolg van dit akkefietje werd de wedstrijd kortstondig stilgelegd, maar na 5 minuten weer hervat. Het stond nog altijd maar 1-0 en de spanning spatte er vanaf. GVV kreeg kort voor tijd enkele inworpen bij de cornervlag van de tegenstander waar de thuisploeg tijd mee probeerde te winnen. Dit was echter zo effectief dat Jordy de Lang door de verdediging heen brak en de bal voorgaf op Marnix van Oort die de beslissende 2-0 op het scorebord bracht. Hierna probeerde MVV nog de aansluitingstreffer te maken maar toen er weer een akkefietje kwam vond de scheidsrechter het mooi geweest en zo bleef het 2-0.

    Volgende week speelt GVV zaterdag 2 uit bij SC Everstein zaterdag 3.