• JO7-3 mini-toernooi (Theole, MEC'07, Wadenoijen, GVV)

 • Afgelopen zaterdag, 18 september 2021, mocht onze JO7-3 in Tiel aantreden. Theole was vandaag de gastheer en de organisatie was weer goed en de sfeer prettig. Helaas was Luca ziek, waardoor we met 4 spelers moesten uitrukken.

  Onze jongste spelers, van 4 en 5 jaar oud, hadden op 11 september al aangetoond dat ze niet onder deden voor de 2 jaar oudere tegenstanders uit Tiel en Wadenoijen. Tegen Wadenoijen werd er zelfs met 3-1 gewonnen. Tegen Theole moesten zij hun betere erkennen na een 4-1 verlies, maar het getoonde spel en de inzet was uitstekend.

  Met ingang van deze week is ook MEC'07 JO7-2 aangesloten, waardoor er drie wedstrijden op het programma staan. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Theole JO7-1. Dit resulteerde wederom in een verlies van 4-1, maar onze jongens waren gretig en speelden heel leuk samen.

  Daarna stond de wedstrijd tegen Wadenoijen op het programma. Het team was ietwat anders dan de week ervoor en onze jongens hadden zichtbaar moeite met de fysieke kracht van onze tegenstander. Al snel werd er tegen een 3-0 achterstand aangekeken.
  Onze jongens lieten zich echter niet uit het veld slaan en al snel stond het 3-3 en kwam GVV vervolgens op 3-4 voorsprong. In de slotseconden maakte Wadenoijen nog een doelpunt waardoor deze leuke wedstrijd resulteerde in een 4-4 uitslag.

  De derde en laatste wedstrijd was tegen MEC'07, een nieuwe tegenstander en ook dit was een leuke wedstrijd die op en neer ging. Zowel onze jongens als die van MEC gingen vol voor de winst, maar tot kort voor het einde was de stand gelijk, 3-3. Totdat een van de spelers van MEC, in de laatste seconden van de wedstrijd, de bal voor zijn voeten kreeg en verwoestend uithaalde . De bal eindigde strak in het net, 4-3 voor MEC'07.

  Onze jongens hebben weer geweldige inzet getoond en met heel veel plezier gevoetbald. Elke week zien we ze op de training groeien en hun balgevoel en motoriek wordt steeds beter. Dit, gecombineerd met hun gretigheid, belooft veel goeds voor Liam, Lev, Lucas, Djayden Luca.