• Lidmaatschap GVV Geldermalsen

  Lid worden en zijn van GVV Geldermalsen

  Inschrijven
  Wil jij lekker voetballen? Met plezier een serieuze training volgen? Wedstrijden spelen en samen kampioen worden? Kom dan voetballen bij GVV. Weet je nog niet zeker of voetballen iets voor je is? Kom dan eens kijken tijdens onze trainingen of wedstrijden.
  Inschrijving bij onze vereniging als lid gaat door het invullen van het aanmeldformulier. Er moeten een aantal persoonlijke gegevens worden ingevuld, deze zijn nodig voor onze eigen administratie en voor de KNVB.
  Met het invullen van het aanmeldformulier verklaar je tevens bekend te zijn met de contributiebedragen en de bepalingen van het contributiereglement. Het verenigingsjaar van onze vereniging loopt van 1 juli t/m 30 juni van het jaar daarop. Het lidmaatschap kan echter op elk gewenst moment ingaan. Afhankelijk van het moment van inschrijving zal de contributie voor het nog resterende aantal maanden worden bepaald.

  Participatie
  Indien je lid wordt snappen wij dat er veel op je afkomt en dat je niet gelijk weet welke vrijwilligerstaak je zou willen doen binnen de verening. Daarom geven wij jou het eerste half jaar de tijd om te wennen aan de club en goed rond te kijken welke vrijwilligerstaken je uit zou willen voeren. Na ongeveer een half jaar zal de participatiecommissie je informeren dat je het inschrijfformulier kan invullen. Zodra dit ingevuld en verstuurd is zal er contact met je worden opgenomen.
  Alleen het eerste jaar hoef je maar 10 uur vrijwilligerswerk te doen. Daarna moet er 16 uur vrijwilligerswerk gedaan worden.
  Mocht je geen vrijwilligerswerk willen doen of niet in de mogelijkheid zijn om vrijwilligerstaken uit te voeren dan kun je dit afkopen voor € 160,-. Dit kun je aanvinken op het inschrijfformulier voor de participatie.
  Zie voor de overige participatie spelregels het participatiereglement.

  Vragen?

  Vragen over je lidmaatschap kun je stellen aan de ledenadministratie. De ledenadministratie is te bereiken via: ledenadministratie@gvv-geldermalsen.nl

  Vragen over de contributiebetalingen kun je in eerste instantie stellen aan Nikki via gvvgeldermalsen@nikki.nl of door te reageren op de mail die je ontvangt van Nikki.
  Mochten er daarna nog onduidelijkheden zijn kun je contact opnemen met de penningmeester Christa Kruissen. Zij is bereikbaar via: penningmeester@gvv-geldermalsen.nl

  Vragen over het participatiebeleid kun je stellen aan participatie@gvv-geldermalsen.nl