• Moedig GVV 2 verslaat derdeklasser Vuren 2

Het tweede elftal van GVV heeft donderdagavond 11 mei een oefenwedstrijd met 1-2 gewonnen van het tweede elftal van Vuren, dat een klasse hoger speelt.

Erg vroeg in de wedstrijd leek het er totaal niet op dat er enig resultaat viel te halen in Vuren, het werd namelijk al vrij snel 1-0 voor de thuisploeg. Hierna kreeg GVV echter veel meer grip op de wedstrijd, en Vuren creëerde vrijwel geen kansen meer. Jasper van Ooijen trok voor het rustsignaal de stand weer gelijk, en zo kon de wedstrijd beide kanten opvallen in de tweede helft.

Na de pauze bracht de thuisploeg een flink aantal jonge verse krachten in en GVV, dat door een blessure van Tom Teule, geen wissels meer had leek overlopen te worden. ,,Wissel mij Conrad ik kan niet meer’’, riep Kevin van Arkel rond de 60ste minuut naar de zijkant. Achteraf bleek het een goede zet dat een wissel niet mogelijk was omdat nog geen drie minuten later een inzet van diezelfde Van Arkel er schitterend in vloog. Met het mes tussen de tanden werd er vervolgens verdedigd en de thuisploeg kon eigenlijk op geen enkel moment een vuist maken tegen de sterke verdediging van GVV.

De overwinning is een goede oefening geweest voor de beslissende wedstrijd voor de vierde plaats in de 4e klasse op 27 mei tegen Kerkwijk.