• Na 35 weken weer in wedstrijdtenue

 • Vorige week werd, tot ieders grote teleurstelling, de wedstrijd tegen MEC’07 uit Maurik op het laatste moment afgelast, maar vandaag kon en mocht er - na 35 weken - eindelijk weer een échte wedstrijd worden gespeeld, thuis tegen RKTVC JO11-2.
  RKTVC heeft een goed team, wisten we uit de vorige ontmoeting, waarin het in september vorig jaar 2-2 werd.
  In het begin van de wedstrijd ging het aantrekkelijke duel gelijk op en speelden beide ploegen mooi aanvallend voetbal. GVV speelde goed geconcentreerd, iedereen werkte hard en deed zijn taak precies zoals het moest. De verdediging, met sterkhouders Wassim, Max en Zoey, stond als een huis en zette steeds vroeg druk. Als een van hen in de wissel stond, werd hun taak perfect overgenomen door Lotte of Ryan. Daardoor werd de tegenstander vaak op eigen helft vastgezet. De inspanningen werden beloond, middenvelder Bas zette GVV op fraaie wijze op 1-0. Even later kwamen we op 2-0, na een mooie aanval, door spits Hamzeh op schitterende wijze afgerond met een beheerst lobje over de keeper.
  Het middenveld, dat afwisselend werd bezet door Lotte, Ryan, Bas, Till en Twan speelde geweldig goed. Mooie aanvallende combinaties werden afgewisseld met sterk verdedigend werk. Twan brak op fraaie wijze door op rechts, gaf vanaf bijna de cornervlag een hoge voorzet, precies op maat, op het hoofd van Bas, die de bal schitterend inkopte. 3-0! Even later viel, door een fraai afstandsschot van Till de 4-0. We zaten op rozen.
  Onze Tielse tegenstander had in de rust een peptalk gehad en kwam in de tweede helft sterk uit de blokken. Ze kwamen tot 4-2 terug. Dankzij een aantal knappe reddingen van keeper Alida werden verdere goals voorkomen en na een lastige periode werd GVV weer de bovenliggende partij. Lotte scoorde de 5-2, waarmee de wedstrijd tot een einde kwam.
  Volgende week een uitwedstrijd, weer tegen een club uit Tiel. Dan treffen we Theole. We hebben er zin in.