• Nieuwe hoofdsponsor GVV Jeugd

 • H&L Solar Mounting en Solar Duurzaam Nederland 5 jaar lang hoofdsponsor GVV bij de jeugd.

  Met grote trots en enorme vreugde kondigt GVV aan dat H&L Solar Mounting en Solar Duurzaam Nederland voor de aankomende vijf jaren hoofdsponsor zijn van alle jeugdelftallen! Alle jeugdteams krijgen hetzelfde tenue, met onder meer hoogwaardige sublimatieshirts van Hummel. Ziet dat er niet fantastisch uit?

  "Wij zijn de afgelopen maanden zeer actief geweest om, ondanks de Corona-crisis, nieuwe sponsors te werven en met groot succes.  Dat we deze inspanning mogen bekronen met de aankondiging van een ‘Jeugdhoofdsponsor’, dat is natuurlijk geweldig”, aldus Sean Buitenhuis, voorzitter van GVV Geldermalsen.
  Hans van Kessel en Leon van Zee zijn al lang actief lid van GVV. Toen er werd gesproken over tenue sponsoring bij de jeugd waren ze het er snel over eens dat het veel leuker is om 1 hoofdsponsor te hebben voor alle jeugd elftallen, dan voor ieder elftal een eigen sponsor. Hans en Leon zijn sinds 2012 het vaste montageteam van Solar Duurzaam Nederland uit Zaltbommel. Met 8 man zorgt H&L Solar Mounting ervoor dat er jaarlijks meer dan 10.000 zonnepanelen van Solar Duurzaam Nederland het dak op gaan.  
  Over het idee om samen met Hans en Leon de jeugdelftallen van GVV te sponsoren hoefden wij bij Solar Duurzaam Nederland niet lang na te denken. “We zijn 1 team en daardoor is het juist leuk om samen de jeugd elftallen van GVV sponsoren”, zegt Rosalie van der Mark.  
  Solar Duurzaam Nederland uit Zaltbommel is sinds 2010 dé regionale zonnepanelen specialist voor particulier, bedrijf, vereniging etc. Zij passen uitsluitend bewezen technologie toe om voor hun klanten een optimaal renderend zonnepanelensysteem te ontwerpen. Veiligheid, duurzaamheid, rendement en complete ontzorging staan hierbij hoog in het vaandel. Door hoge vermogens zonnepanelen toe te passen, kan de investering in 5 – 8 jaar terugverdiend worden.
  Heeft u behoefte aan deskundig advies? Maak een afspraak met Solar Duurzaam Nederland via www.soldu.nl of bel naar 0418 – 683 612.