• Over ons

  Wij zijn GVV Geldermalsense VoetbalVereniging
  GVV is een vereniging met een ondernemend, prestatiegericht en creatief karakter. GVV is opgericht op 10 mei 1930 en vanaf die tijd is de club uitgegroeid tot een club met meer dan 300 leden, waarvan ruim 260 actief voetballend. In totaal komen er wekelijks 5 senioren (2 zaterdag en 3 zondag), 4 junioren en 10 pupillen teams in actie. Dit gebeurt zowel in representatief als recreatief verband. GVV heeft het streven om volgend seizoen in totaal met minimaal 20 actieve teams aan de competitie deel te nemen.

  Naast de wekelijkse competities zijn er ook twee 35+ teams en een 45+ team actief in competitieverband. Zij spelen per half jaar 3 tot 4 speelrondes op vrijdagavond, op een half veld met 7 tegen 7.

  Naast de vooral prestatie gerichte teams bestaat GVV natuurlijk uit een nog groter aantal recreatieve teams, zowel bij de senioren als bij de jeugd. Het is GVV er veel aan gelegen om ook voor deze recreatieve sporters een prettige en open vereniging te zijn. Om dat te bereiken worden er tal van activiteiten georganiseerd naast het voetbal, hoofdzakelijk in en rondom ons gezellige clubhuis. Een andere ambitie van GVV is om te investeren in onze accommodatie, meer kleedkamers (een absolute must), vergaderruimtes en meer ontvangstruimtes.


 • Accomodatie

  Sportpark Anton Kruger
  Sportpark Anton Kruger is sinds 1981 de thuishaven van G.V.V. Het sportpark is vernoemd naar de oprichter van G.V.V. (in 1930).

  Het sportpark heeft een regiofunctie en daarom de grootste kantine van alle voetbalverenigingen in deze regio. Het sportpark van G.V.V. beschikt over 8 kleedkamers, een behandelruimte voor blessures / massages en materiaalruimtes.

  G.V.V. is actief in de regio Zuid en heeft de beschikking over 3 officiële graswedstrijdvelden, waaronder het hoofdveld.
  Sinds het seizoen 2017-2018 zijn er officiële speelvelden voor de jongste jeugd aangelegd.
  Vanaf seizoen 2018-2019 beschikt G.V.V. over een officieel kunstgras speelveld.
  Voor de jeugd is er een Panna Court aangelegd waar de jeugd altijd heerlijk kan voetballen en panna trucs kan oefenen.