• Samenwerking GVV & lokale ondernemers

  • GVV zet in op een sterke relatie met lokale ondernemers

    Naast de fanshop opent de voetbalvereniging van Geldermalsen GVV nu ook een webshop. Het is nu ook mogelijk om de officiële GVV sportkleding zelf te bestellen. Van trainingsshirts tot keepershandschoenen, van sokken tot thermoshirts, alles in GVV stijl.

    Door de sponsoring met het sportmerk Hummel nieuw leven in te blazen, wordt de band met lokale ondernemers versterkt. Sporthuis De Jager levert de tenues uit. Daarmee is het mogelijk om de shirts en trainingsjasjes te bedrukken met het GVV logo en eventueel de eigen naam. ‘Het nieuwe bestuur zet maximaal in op de relatie met lokale ondernemers.’ Verteld Sean Buitenhuis, bestuursvoorzitter. Het enthousiasme van het nieuwe bestuur werkt aanstekelijk. De leden van GVV zijn trots op hun club. Dat willen ze laten zien. Dat bleek wel uit de bestellingen die meteen binnenstroomden toen de GVV fanshop op de website verscheen. Via de fanshop zijn artikelen te bestellen als petjes en hoodies. De GVV webshop is er voor de officële clubkleding. Door met lokale ondernemers samen te werken wordt de wederkerigheid versterkt. Dit maakt het voor sponsoren aantrekkelijk om te investeren in het groeiende GVV.

    ‘De sponsoren zijn enthousiast,’ verteld Sean Buitenhuis trots, ‘er zijn in het verleden uitstapjes gemaakt naar partners buiten Geldermalsen. Maar er is inmiddels erg veel mogelijk via onze lokale ondernemers. Zo kunnen we een merk als Hummel via Sporthuis De Jager koppelen aan onze eigen club GVV. We hebben hard moeten werken in het begin, maar nu staan de sponsoren bijna in de rij.’ Zo hebben we de verzekeringen ondergebracht bij Van Heteren Assurantiën B.V., is Profile Nout, Geldermalsen een vaste partner van GVV geworden en verzorgt de hoofdsponsor van de jeugd, Soldu B.V., de installatie van de nieuwe zonnepanelen.

    De zichtbaarheid van de sponsoren is bovendien verbeterd door de begroeiing op de hoek van de Randweg en de J.F. Kennedylaan te snoeien, waardoor de sponsorborden bij het kunstgrasveld ook vanaf de weg goed te zien zijn.