• Samenwerking met Nikki

  Samenwerking met NIKKI 

  De contributie is een belangrijk onderdeel voor het bestaan van de vereniging.
  Het bestuur heeft daarom besloten om te professionaliseren en met de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met NIKKI. Concreet betekent de samenwerking met NIKKI dat zij jouw contributie via het NIKKI-systeem verwerken.
   
  Betalen
  Je ontvangt aan het begin van het seizoen de eerste e-mail met daarin de factuur en het betaalverzoek. In deze e-mail zitten 2 iDEAL-betaallinks om je contributie te voldoen.
   
  Optie 1: Je kunt kiezen voor de betaling van de contributie in termijnen. In dat geval betaal je via de iDEAL-betaallink de eerste maandelijkse termijn van de totaal te betalen contributie van het seizoen. De betalingstermijnen staan vermeld in deze e-mail. Vervolgens ontvang je iedere maand een nieuwe e-mail voorzien van een iDEAL-betaallink om je betaling te vergemakkelijken voor de daaropvolgende termijnen.
  Let op: Bij de betaling van de contributie in maandelijkse termijnen worden administratiekosten in rekening gebracht. Deze administratiekosten bedragen 10% van je contributie, met een maximum van € 19,00 per seizoen. Deze kosten worden opgeteld bij de contributie.
   
  Optie 2: Je kunt er ook voor kiezen om de volledige contributie in één keer te voldoen. In dat geval maak je gebruik van de iDEAL-betaallink om het volledige bedrag te voldoen. Wanneer u de contributie in één keer betaald, vervallen automatisch de administratiekosten van NIKKI.
   
  Geen gebruik maken van iDEAL-betaallink
  Als je geen iDEAL-betaallink wilt gebruiken, kun je op verzoek, rechtstreeks betalen op het bankrekeningnummer van NIKKI. Eventueel is het ook mogelijk om een automatische incasso af te geven bij NIKKI, indien wenselijk. Neem hiervoor contact op met NIKKI.
   
  Contant betalen
  Je kunt je contributie niet contant op de vereniging betalen.
   
  Incassobureau
  Nikki heeft toestemming van de club om bij uitblijven van betalingen een incassobureau in te schakelen. Laat het niet zover komen, dit brengt namelijk extra kosten voor je met zich mee.
  Natuurlijk gaan zowel de vereniging als NIKKI ervan uit dat dit niet nodig zal zijn.
   
  Vergoedingen
  Wanneer je gebruik maakt van een (gemeentelijke)vergoeding of pas om de contributie te voldoen, willen we je vragen contact op te nemen met NIKKI. Zij kunnen je precies vertellen welke acties ondernomen dienen te worden om deze te kunnen gebruiken.
   
  Factuur
  Via NIKKI ontvang je de factuur en bijbehorend betaalverzoek per e-mail. Wanneer je geen bericht hebt ontvangen van NIKKI, neem dan contact met hen op. Controleer ook de spam-box van je e-mail een keer extra, mocht dit bericht daarin zijn terecht gekomen.
   
  Nikki.mx.yazoom.nl e-mailadres
  Het lijkt een beetje vreemd, maar NIKKI verstuurd de facturen met een e-mailadres vanaf het nikki.mx.yazoom.nl domein. Iedere factuur wordt met een uniek e-mailadres verstuurd wat gekoppeld is aan uw betalingen. Bijvoorbeeld: N123456789@nikki.mx.yazoom.nl. Via dit unieke mailadres ziet NIKKI uw eventuele reactie op deze mail direct bij uw persoonlijke gegevens terug in het NIKKI-systeem.

  Vragen over je contributie?
  Als je vragen hebt over de contributie of de betalingen, neem dan contact op met NIKKI, het bedrijf dat de contributies int.
  E-mail:         gvvgeldermalsen@nikki.nl
  Telefoon:     0345-745980
  Website:      www.nikki.nl
  Zorg dat je altijd duidelijk je persoonsgegevens vermeldt en dat je lid bent van onze vereniging, omdat NIKKI van meerdere verenigingen en sportclubs de inning van de contributiegelden verzorgt.