• Sponsors

  Wat fijn dat u interesse heeft om bij GVV te sponsoren. Sportverenigingen hebben een grote behoefte aan sponsoring teneinde hun ambities te realiseren, voor GVV Geldermalsen is dat niet anders. Voor het onderhoud van ons complex, de aanschaf van materialen, het organiseren van leuke activiteiten en vele andere zaken zijn sponsoropbrengsten van groot belang. Daarvoor doen wij regelmatig een beroep op de maatschappelijke betrokkenheid van ondernemers en ondernemingen, veelal met succes.

  GVV is prachtig gelegen langs twee druk bereden wegen in Geldermalsen, de JF Kennedylaan en de Randweg. Landelijk opererende buitenreclame-exploitanten hebben vanwege de grote hoeveelheid passerend verkeer, wat leidt tot een groot bereik van de reclame-uiting, diverse reclameobjecten aangebracht langs deze twee wegen. Denkt u hierbij aan lichtmastreclame, digitale reclameborden en bushokken met reclamevitrines. Om deze ruimtes te reserveren dient u hoge kosten te maken en bent u, met name in het geval van digitale reclame, maar voor beperkte tijd zichtbaar (ca. 1/6 van de tijd).

  Bij GVV bieden wij u de mogelijkheid om reclame-uitingen aan te brengen op ons complex, waarbij u uitstekend zichtbaar bent voor bezoekers van ons complex, maar in het bijzonder voor passerend verkeer op de JF Kennedylaan en de Randweg. Een perfecte combinatie van maatschappelijke inzet en commerciële kansen benutten.

  U kunt bij GVV diverse pakketten afnemen, waaronder:
  •    ‘Hoofdsponsor’
  •    ‘Topsponsor’
  •    ‘Stersponsor’.

  Daarnaast zijn er mogelijkheden om reclameborden te huren, wedstrijdballen te sponsoren en nog veel meer.
  Hieronder worden onze hoofd-, top-, en stersponsor weergegeven. Voor meer informatie over deze pakketten, klik op de bijgevoegde pdf-bestand en/of neem contact op met onze sponsorcommissie via sponsoring@gvv-geldermalsen.nl.

   

  Wij zijn trots op onze hoofdsponsoren:

   

   

   

   Wij zijn trots op onze hoofdsponsoren Jeugd:

   

  Hoofdsponsor GVV Jeugd