• Op het gebied van sponsoring hebben we de afgelopen periode niet stilgezeten! We hebben enkele fantastische sponsoren toe mogen voegen aan ons bestand én bestaande sponsoren bereid gevonden om hun verbintenis met GVV te versterken en verlengen. Een topprestatie van onze sponsorcommissie.

   

  Ons huidige hoofdsponsors voor de aankomende seizoenen zijn:

 • Albert Heijn van Doorn

  Albert Heijn van Doorn heeft een nieuwe sponsorovereenkomst getekend met GVV, voor de duur van 3 jaren. Wij zijn Jan-Willem van Doorn en zijn echtgenote hiervoor zeer erkentelijk en dankbaar.

   

  Profile

  Profile is na enkele jaren weer terug als hoofdsponsor van GVV. In de afgelopen jaren heeft Profile GVV altijd gesteund en daar zijn wij hen zeer erkentelijk voor. We zijn blij dat wij hen nu wederom officieel welkom mogen het als hoofdsponsor van GVV.

   

  Epsilon Cities

  Epsilon Cities is een nieuwkomer bij GVV. Epsilon Cities is producent en installateur van buitenmeubilair, in het bijzonder meubilair voor het openbaar vervoer. Het nieuwe meubilair en de bewegwijzering van de Nederlandse Spoorwegen, alsmede de ‘wereldberoemde’ bushokjes van Utrecht zijn van Epsilon Cities afkomstig. Wij heten hen van harte welkom bij GVV!