• Warm ontvangst in Vuren

 • Zaterdag 4 december toog JO12-2 opgetogen naar Vuren. De laatste speler bleek ook negatief getest te zijn, dus we hadden het team compleet, met zelfs één wisselspeler.
  De tijd was gunstig, dus stonden we uitgerust om 10.30 uur klaar op het veld om onze tegenstander te ontmoeten. Helaas konden onze trainers niet mee, omdat ze zelf een wedstrijd moesten spelen. De ouders langs de lijn waren dus trainer, verzorger en toeschouwer. We werden beloond met een heerlijk kopje koffie door V.V. Vuren. Het was koud en aanvoerder Lotte zorgde voor een actieve warming-up.

  Deze keer speelden we voor het eerst zonder 'leenspelers' waardoor we echt als JO12-2 konden spelen. Iedereen stond klaar op zijn positie, verdedigde kranig en liep de gaten dicht waar dat nodig was. De trainers hadden voor de wedstrijd nog wel de opstelling gemaakt. Met een verrassing in de spits. Naast Lotte stond nu ook (verdediger) Max in de spits. En dat was niet voor niets. We eindigde de eerste helft met 4-3.
  We stonden één puntje achter en alles was nog mogelijk. Na de rust scoorde Max zelfs een hattrick. Daarna zakte de energie, maar die kwam weer terug. Helaas was de tegenstander met hun lange benen toch net te sterk.
  We verloren met 13-4, maar konden met opgeheven hoofd naar huis. Tijdens deze wedstrijd is hard gestreden. Anne, Aus en Azat hadden hele mooie acties in de verdediging. Thijs probeerde de gaten dicht te lopen op het middenveld, samen met Jarno die ook nog eens heel krachtig meeverdedigde.
  Timo domineerde het middenveld en ging geregeld mee naar voren, waar Lotte en Max de acties afmaakten door vier doelpunten te scoren.
  Het was een hele mooie wedstrijd met hele trotse ouders langs de lijn.